Bel of app ons vandaag

Wij hebben meer dan 5 jaar ervaring

Montage diensten

Meubel & Witgoed montage

Wij hebben onze eigen chauffeurs die ook gespecialiseerd zijn in het monteren van meubels en witgoed bij de mensen thuis. Onze medewerkers leveren de meubel en het witgoed netjes af op de gewenste locatie. Op locatie worden de goederen desgewenst netjes uitgepakt, aangesloten en getest.  Plaatsing van een wasmachine of meubel op een etage is voor ons geen enkel probleem. 

Wat is onze service?

Simpel gezegd zorgen wij ervoor dat witgoed en meubels (zoals kasten, tafels, masmachines, drogers) netjes worden afgeleverd en geïnstalleerd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of de wasmachine de trap wel op kan of dat de installatie verkeerd gaat. Neem gerust even contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.  

Leveringen in Nederland & Vlaanderen

Ons werkgebied betreft geheel Nederland en Vlaanderen. Dit uiteraard tegen aantrekkelijke prijzen. Een groot deel van Nederland word dagelijks door ons bezocht.

Oude apparatuur retour

Indien gewenst zullen wij ook de oude apparatuur mee retour nemen zodat de klant zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Volledige montage

Onze eigen monteurs leveren een vakkundige installatie. Wij laten alles netjes achter en gaan niet weg voor het apparaat vakkundig is aangesloten. Uiteraard geven we ook graag een korte demonstratie van de nieuwe aankoop. 

Bel / app ons op

+31 (0)6 15 19 52 24