Bel of app ons vandaag

Wij hebben meer dan 5 jaar ervaring

Verhuizen

Verhuizen!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar team voor verhuizingen van verschillende grootte in of buiten Nederland? Of misschien wilt u liever een busje en verhuizers huren voor overnachtingen? Hoe dan ook, je moet niet verder zoeken, want Diamond Transport is de beste optie bij jou in de buurt. De afgelopen paar jaar hebben velen geprofiteerd van onze ervaring, u kunt dus rekenen op een professionele verhuisservice die u staan te popelen om u te helpen!

Onze grote vloot van moderne, volledig uitgeruste busjes zorgt ervoor dat wij ook bedrijfsverhuizingen volledig kunnen verzorgen.

Meer dan 85% van onze klanten hebben ons doorverwezen naar hun familie en vrienden. In tegenstelling tot veel goedkope verhuisbedrijven, voert Diamond Transport risicovrije en volledig verzekerde binnenlandse en buitenlandse verhuisservices uit om uw gemoedsrust te garanderen!

Zorg ervoor dat u tijdig begint met inpakken en probeer zo systematisch mogelijk te werk te gaan. Dat maakt het voor u zelf meer overzichtelijk en houdt het verhuizen bovendien leuk. Het werkt het eenvoudigst en snelst als u kamer voor kamer inpakt. Dozen en spullen per kamer bij elkaar houden is aan te raden. Op het moment dat uw huisraad in uw nieuwe woning aankomt kunt u aan het opschrift op de dozen snel zien waar ze thuishoren

Waarom ons?

Door het veelzijdige team van Diamond Transport kunnen wij naast verhuizen er ook voor zorgen dat het witgoed netjes wordt geïnstalleerd.  Onze klanten typeren ons als een ervaren en betrouwbaar verhuistbedrijf met een no-nonsense mentaliteit.

Particuliere en bedrijfsverhuizingen

Verhuizingen voor zowel zakelijke als particuliere inboedels tegen de laagste prijs. Voor zowel kleine als grote inboelels kunt u bij ons terecht.

7 dagen per week inzetbaar

Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar en met goed opgeleide verhuizers die u nog de service bieden uit de gulden tijd. .

Professionele verhuis- en rolmaterialen

Wij investeren continue in professionele verhuis- en rolmaterialen die uw verhuizing nauwkeuriger en vlotter laten verlopen.

Bel / app ons op

+31 (0)6 15 19 52 24